Studio Yay is een initiatief van de 2 zussen Nieske en Sanne.
Wij maken graag andere mensen blij met ontwerpen, fotografie en andere vormen van creativiteit.
We ontwerpen kaarten op maat, fotograferen bruiloften, stellen en gezinnetjes en hebben een kleine collectie eigen producten.

Om ons heen hebben we een aantal leuke dames verzameld die ons helpen en aanvullen met ontwerpen, illustraties en fotografie.

MEET NIESKE

Je zus als brainstorm, spar, theeleut, Tony Chocolonely-Eet, lach en klets partner; leuker kan bijna niet. Met Studio YAY kan ik alle ideeën die ik voor klanten niet kan gebruiken, toch realiseren. Als concept-ontwikkelaar en merkstrategist denk ik vaak in grote lijnen. Het is nu juist fijn om een concept voor een grote dag te maken, zodat alle elementen – van save the date tot sluitzegel of geboortekaartje tot -slinger- bij elkaar passen. Of juist een kaart die gewoon super leuk is. Als trotse moeder van dochter Hannah zit ik diep in de dreumes-wereld en poppen er regelmatig kinderproduct-ideeen op. Wie weet zijn dat de volgende producten die we gaan maken!

MEET SANNE

Studio YAY zorgt ervoor dat ik alle ideeën die in mijn hoofd hangen een plekje kan geven. En dat zijn er nog al wat!
Zelf studeerde ik aan de kunstacademie wat me helpt om niet alleen functioneel maar ook vooral in het mooi te denken.
Naast Studio YAY ben ik trotse moeder van dochtertje Maud, een fanatieke moestuinierder, koop ik graag tweedehands en fairtrade en sta ik 2 dagen voor de klas op een middelbare school. Als ik vrije tijd over heb maak ik graag (het liefst matchende) kleertjes voor Maud en Hannah.