Het is hoog nodig tijd voor een update, wat hebben we een leuke zomer gehad. Vol met opdrachten van kaarten en foto’s, nieuwe producten gemaakt en ondertussen een huis verbouwd, een beetje vakantie gevierd, hard gewerkt aan onze droom om ons in te zetten voor een eerlijkere wereld en daarnaast liggen ook nog onze spulletjes sinds kort bij een leuk winkeltje in Heusden.

Omdat nog niet al ons kaarten verstuurd zijn door de bruid en bruidegom, we de nieuwe producten nog even als verrassing houden en we over ons droomplannen niet uitgepraat raken hebben we voor nu een rondleiding bij HIP op het blog.

Hip Lifestyle is een klein lief winkeltje aan de Engstraat in Heusden wordt gerund door de zussen Katinka en Reinilde. Deze twee dames hebben een neus voor hippe woonaccessoires, sieraden, tassen, (veel tassen) en leuke hebben dingetjes hun winkel staat er vol van. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet door één van de dames en kan het rondneuzen beginnen. Tussen de portemonnees, clutches, opbergmanden, kussens, kettingen, armbandjes, vazen, sjaals, schalen, oorbellen zijn onze slingers en kaarten te vinden. Een heerlijk winkeltje waar je zeker te weten slaagt voor een cadeautje voor iemand anders of voor jezelf natuurlijk.

Hip lifestyle is geopend op zaterdag en zondag van 11-17 uur.
ps, deze onbekende enthousiaste jongeman hoort helaas niet bij de winkel 😉

518A5248 familie-31

518A5256 518A5246 familie-37

familie-44    familie-45    518A5251 518A5252

Previous PostHello Fair Trade Factory
Next PostNieuwe pop-up Silo S