Studio Yay is een initiatief van de 2 zussen Nieske en Sanne.
Wij maken graag andere mensen blij met ontwerpen, fotografie en andere vormen van creativiteit.
We ontwerpen kaarten en producten op maat, fotograferen en hebben een kleine collectie eigen producten.

Om ons heen hebben we een aantal leuke dames verzameld die ons helpen en aanvullen met ontwerpen, illustraties en fotografie.

MEET NIESKE

Je zus als brainstorm, spar, theeleut, Tony Chocolonely-Eet, lach en klets partner; leuker kan bijna niet. Als concept-ontwikkelaar denk ik in grote lijnen en ontwikkel concepten voor Studio YAY waarbij alle elementen – van save the date tot sluitzegel of geboortekaartje tot -slinger- bij elkaar passen. Of juist een kaart die gewoon super leuk is. Als trotse moeder van dochters Hannah en Reeva zit ik diep in de dreumes-wereld en poppen er regelmatig kinderproduct-ideeen op. Wie weet zijn dat de volgende producten die we gaan maken!

MEET SANNE

Studio YAY zorgt ervoor dat ik alle ideeën die in mijn hoofd zitten een plekje kan geven. En dat zijn er nog al wat!
Zelf studeerde ik aan de kunstacademie en vind ik het naast het tekenen en schilderen voor mezelf extra leuk om andere mensen hiermee blij te maken. Naast Studio YAY ben ik trotse moeder van dochtertjes Maud en Noor, een fanatieke moestuinierder, koop ik graag tweedehands en fairtrade en sta ik 2 dagen voor de klas op een middelbare school. Als ik vrije tijd over heb maak ik graag (het liefst matchende) kleertjes voor alle YAY meiden.