Wij vinden dat een kinderkamer de plek moet zijn waar kinderen zich lekker kunnen ontspannen, maar ook kunnen fantaseren over grote avonturen of kunnen wegdromen bij de mooiste plekken op deze wereld. Around The World bundelt deze fantasieën en dromen tot één collectie. Studio YAY, Casa Krullenbol en Filly & Flare verzamelen hun krachten en combineren behang, stoffen en meubels van over de hele wereld zodat jouw kind ze tot leven kan laten komen komen in zijn of haar slaapkamer! 

ONZE PRODUCTEN

BEHANG voor jongens en meisjes
Laat je fantasie de vrije loop en bedenk samen met je dochter de mooiste avonturen. Iedere keer ontdek je iets nieuws in de vormen van dit unieke behang.  Het behang is met de hand getekend door Sanne en wordt speciaal voor jouw kinderkamermuur op behangpapier geprint.

WANDBORDEN vogels
De grappigste vogels van de wereld vind je terug als illustratie op deze wandbordjes. Wat zouden Victor, Vince en Vivian al hebben meegemaakt? De wandbordjes passen in ieder interieur, maar matchen helemaal met de andere items uit de kinderkamercollectie: Around the world.

KRASKAART wie leest ervoor
Samen met je kind afreizen naar de fantasiewereld van jullie favoriete voorleesboek. Maar…. Wie leest vanavond voor? Laat je kind beslissen en kras samen wie het verhaal in mag duiken. Verschijnt er papa of mama? Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

KAARTENSET vogels
De drie grappigste vogels van de wereld zijn klaar om uit te vliegen. Leuke kaarten om te sturen naar alle dappere dodo’s, vreemde eenden en leuke snoeshanen die je kent.

Previous PostReeva